Mrt

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 8.Sınıf 2.Dönem 2.Yazılı Sınav Tarihleri aşağıdaki listede verilmiştir.

May

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 5,6 ve 7. sınıflar 2. Dönem 2. Yazılı Sınavları aşağıdaki şekildedir.

Okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" aldı.

"Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu" kapsamında gerekli şartları sağlayan okulumuza "Okulum Temiz Belgesi" verildi.

Kas

Süleyman Cem Bıyık Ortaokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem 1. yazılı Tarihleri aşağıdaki gibidir.

Kas

Yıkılarak yeniden yapılan ve Süleyman Cem Bıyık Ortaokulu ismini alan yeni okulumuzun logosu aşağıdadır.

Şbt

Süleyman Cem Bıyık Ortaokulu 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında İstiklal Marşı'nı Ezbere Güzel Okuma yarışması yapılacaktır. Yarışma tarihi 9 Mart 2020 Pazartesi günü olup, yarışmada dereceye giren öğrenciler madalya ile ödüllendirilecektir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Öğrencilerimiz aşağıdaki tarihlerde Pendik Sülüntepe'deki Bilim Merkezine götürdük.

5/A Sınıfı 27 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 12:30 -14:15

6/A Sınıfı 29 Kasım 2019 Cuma günü saat 09:30-10:45

7/A Sınıfı 29 Kasım 2019 Cuma günü saat 11:00-12:15

8/A Sınıfı 2 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 09:30-10:45

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku içerisinde kutladık. Türkiye Büyük Millet Meclisi^nin açılışının 99. Yıl dönümü okulumuzda yapılan tören ile kutlandı. Okul Müdürü Orhan BAKSİ´nin açılış konuşması ile başlayan sunuculuğunu 8/A sınıfından Tuğçe DURALİ´nin yaptığı programa velilerin katılımı oldukça fazlaydı. Süleyman Cem Bıyık İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin birlikte kutladığı program da 5. sınıf ğrencilerimizin dans gösterisi, 6. sınıfların dans gösterisi, 7. sınıfların ve 8. sınıfların dans gösterileri ile devam etti.Tören sonunda yarışmalar düzenlendi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, kutlama törenimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni sonunda okul bahçemizde öğrencilerimiz arasında Çuval Yarışı, Yumurta taşıma, Sandalye Kapma ve Halat Çekme Yarışmaları yapıldı. Öğrencilerimiz çok eğlendiler. Tüm öğrencilerimizin Bayramı Kutlu olsun.

May

5,6,7 ve 8. sınıf Bilgi yarışmaları ve ödül töreni yapıldı.

May

Süleyman Cem Bıyık Ortaokulu 5,6,7,8.sınıf öğrencileri öğretmenleri gözetiminde  Pendik Esenyalı Mahallesindeki Pendik Belediyesi´ne ait Bilim Merkezine gittiler. Pendik Belediyesi tarafından okula gönderilen araç ile bilim merkezine giden öğrencilerimiz. Güneş Sisteminden, sihirli aynalara, elektrik küresi ve farklı bilimsel etkinliklerle gönüllerince eğlendiler. Gezi sonunda öğrencilere kendileriinin yaptıkları robotlar hediye edildi. Pendik Belediyesine düzenlemiş oldukları bu eğlenceli gezi için, Bilim Merkezi çalışanlarına göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Süleyman Cem Bıyık Ortaokulu Okul Meclis Başkanı Seçimi 13 Kasım Salı günü okulumuzda yapılacaktır. Adaylar propagandalarını yapıp, Okul Meclsi Başkanı seçildikleri takdirde neler yapacaklarını arkadaşlarına anlatacaklar ve 13 Kasım Salı günü seçim gerçekleştirilecektir. Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.