Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Duyurusu

Süleyman Cem Bıyık İlkokulu /Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı Pandemi / Salgın Dönemi Kurallarına uygun olarak  27/10/2021 Çarşamba günü saat 15:00 'da okulumuz toplantı salonunda yapılmıştır. Yapılan Genel Kurul toplantısında yeterli çoğunluk sağlanamamıştır. Çoğunluk sağlanamadığı için Süleyman Cem Bıyık İlkokulu/Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 12.11.2021 Cuma günü saat 15:00 'da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Yapılacak olan Okul  Aile Birliği Genel Kurul toplantısına tüm velilerimiz davetli olup, tüm velilerimize tebliğen duyurulur.

Gündem Maddeleri

1) Açılış ve Katılım Cetvelinin İmzalanması

2) Divan Başkanı ve Katip üye seçimi

3) Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrası

4) Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulunun asıl ve Yedek Üyelerinin Liste halinde Oylanarak seçilmesi

5) Temenniler ve Kapanış.

Okul Aile Birliği Başkanı

Selim HÜNÜK