23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku içerisinde kutladık. Türkiye Büyük Millet Meclisi^nin açılışının 99. Yıl dönümü okulumuzda yapılan tören ile kutlandı. Okul Müdürü Orhan BAKSİ´nin açılış konuşması ile başlayan sunuculuğunu 8/A sınıfından Tuğçe DURALİ´nin yaptığı programa velilerin katılımı oldukça fazlaydı. Süleyman Cem Bıyık İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin birlikte kutladığı program da 5. sınıf ğrencilerimizin dans gösterisi, 6. sınıfların dans gösterisi, 7. sınıfların ve 8. sınıfların dans gösterileri ile devam etti.Tören sonunda yarışmalar düzenlendi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, kutlama törenimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 18.05.2019 - Güncelleme: 30.01.2020 13:49 - Görüntülenme: 306