T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Süleyman Cem Bıyık Ortaokulu

SÜLEYMAN CEM BIYIK KİMDİR

Okulumuz Bağışçısı Süleyman Cem Bıyık'ın Özgeçmişi :

Sayın Süleyman Cem BIYIK 22.04.1979 yılında babasının görevi dolayısıyla Gaziantep'te doğmuştur. İlk ve Orta öğretimini, Kozyatağı "Cemal Diker" okulunda tamamladı. Lise eğitimini "Özel Marmara Koleji"nde aldı. 1997/1998 yıllarında, Londra'ya gitti. Londra "David Game College" de temel bilimler eğitimini tamamladı.Ardından; Yine Londra'da "Middlesex University" de İşletme bölümünü dereceyle bitirdi.

            Sayın Süleyman Cem Bıyık 22.04.1979 yılında babasının görevi dolayısıyla Gaziantep'te doğmuştur. İlk ve Orta öğretimini, Kozyatağı "Cemal Diker" okulunda tamamladı. Lise eğitimini "Özel Marmara Koleji"nde aldı. 1997/1998 yıllarında, Londra'ya gitti. Londra "David Game College" de temel bilimler eğitimini tamamladı.Ardından; Yine Londra'da "Middlesex University" de İşletme bölümünü dereceyle bitirdi.

            Mezuniyet ile birlikte, İngiltere'deki yerleşik hayatını aldığı teklif üzerine Viyana'ya taşıdı.Aldığı teklif üzerine Avusturya'nın önde gelen çok uluslu 27 ülkede faaliyet gösteren özel sektör kuruluşunda Finans Yöneticiliği yaptı. Memleket özlemi ve vatan görevi duygusu ile İstanbul'a geri döndü. Distrübütörü olunan İtalyan Milano orijinli bir markanın ülkemiz temsilciliğini aldı.2005 yılında kurduğu ADV İş Makineleri A.Ş ile Türkiyenin önde gelen projelerinin iş ve çözüm ortağı oldu. Son olarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi projesini devam ettirirken, 06.09.2012 yılında 33 yaşında iken sabaha karşı ani bir kalp krizi ile hayata veda etmiş, hakkın rahmetine kavuşmuştur.

ilgi Alanları

Yüksek derecede İngilizce ve Almanca bilmekteydi.

Özel bir rüniversitede İşletme Mastırına devam ederken girişimci olarak eş zamanlı akademik kariyerine devam etmekteydi.

Yoksul ve ihtiyaç sahiplerine gösterdiği ihtimam ve hayıseverliği ile tanınırdı.

Yaptığı bağışlar, vatanına düşkünlüğü, hayırseverliği toplum tarafından her zaman takdirle karşılanmıştır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.10.2019 - Güncelleme: 16.03.2020 12:45 - Görüntülenme: 765
  Beğen | 11  kişi beğendi